Local declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT
SEGLE I DESPRÉS DE CRIST

Restaurante

Carta

Menú

Reservas y Horarios

Donde estamos

Contacto

Aviso Legal
Menú


De martes a viernes disponemos de menú a 13,50 € (iva inclòs) d'iva, que va cambiando.

También realizamos menús personalizados para cada cliente según sus necesidades y la clase de celebración.



* * *


MENÚ II (Tots els Migdies i Nits)

(Todos los Mediodias y Noches)

 

 

PRIMERS PLATS:

                        ESQUEIXADA DE BACALLÀ AMB SALSA ROMESCO A BANDA

(Esqueixada de Bacalao con salsa de romesco // Cod salad with romesco sauce)

O

FAVETES SALTEJADES AMB CALAMARSSONS AMB LA SEVA TINTA

 (Habitas Salteadas con chipirones en su tinta// Small beans sauteed with small squid in their ink)

O

AMANIDA AMB VENTRESCA DE TONYINA I FORMATGE PARMESÀ

 (Ensalada de ventresca de atún con queso parmesano // White loin of tuna salad with parmesan cheese)

O

CANELÓ FARCIT D'ÀNEC I "FOIÉ" GRATINAT AL FORN AMB MELMELADA

(Canelón relleno de pato y foie // Cannelloni stuffed with duck and duck liver paté, gratin style with jam)



 SEGONS PLATS:

 

 SUPREMA DE LLUÇ AMB FORMATGE DE CABRA I POMA

(Suprema de merluza con queso de cabra y manzana // Hake fish with goat cheese and apple)

 O

 CUIXA D´ÀNEC CONFITADA AMB MERMELADA DE NABIUS

 (Muslo de pato confitado y salsa de arándanos//Duck leg confit with blueberry jam)

 O

   LLOBARRO A LA MOSTASSA AMB PASTÍS DE PATATA

 (Lubina a la mostaza con pastel de patata // Mustard style sea bass with sliced potato cake)

O

 MELÓS DE PORC AMB MUSSELINA D'ESPÀRRECS VERDS

  (Meloso de cerdo con muselina de espárragos verdes// Pork with green asparagus sauce)


POSTRES:

 
GELAT DE COCO, SORBET DE LLIMONA O  MANDARINA,
FLAM AMB XOCOLATA CALENTA, PASTIS DE FORMATGE...

 

 AQUEST MENÚ INCLOU LES AIGÜES MINERALS,
ELS VINS DE LA 
CASA I ELS CAFÉS O SIMILARS.

  

PREU PER PERSONA: 22 € (10% IVA INCLÒS)
 



* * *



MENÚ III (Tots els Migdies i Nits)

(Todos los Mediodías y Noches)


PRIMERS PLATS:

 
TORRADA DE PAGÉS AMB "FOIÉ" MICUIT 

 (Tosta con "Foié Micuit"//Toast with "Foié Micuit")

O

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ AMB CREMA DE MARISC

(Pimientos de Piquillo Rellenos de Bacalao con Crema de Marisco //

Peppers Stuffed with Cod)

O

 AMANIDA DE MELÓ AMB GAMBES I  

  BASTONETS DE FORMATGE MANXEC

(Ensalada de Melón Marinado con Bastoncillos de Queso     

Manchego// Marinated Melon Salad with Prawns and “Manchego” Chesse)

O

 CABDELLS DE TUDELA AMB CARPACCIO DE PINYA, TONYINA I ENCENALLS

DE  PERNIL DE GLÀ (Cogollos de Tudela con Carpaccio de Piña, Atún y Virutas de

Jamón de Jabugo// Tudela Lettuce Hearts with Pineapple Carpaccio, Tuna and Ham)

 

SEGONS PLATS:


½ ESPATLLA DE CORDER AL FORN AMB PATATES LAMINADES

  (½ Paletilla de Cordero al Horno // ½ Roast Shoulder of Lamb)

O

  BACALLÀ A LA MUSSELINA D'ALLS AMB BASE D'ESPINACS

 Bacalao a la Muselina de Ajos con Base de Espinacas //Cod with Spinach Garlic Musseline)

 O

 FILET DE VEDELLA AL GUST (Rocafort, Pebre Verd o Planxa)

 (Solomillo de Ternera al Gusto//Beef Tenderloin Steak-Roquefort Green Pepper or Grilled)

O

 LLENGUADO TROPICAL AMB PATATES ANGLESES

 (Lenguado Tropical con Patatas Inglesas //Tropical Sole with  English Potatoes)



POSTRES:


CREMA CATALANA, SORBET DE "MOJITO" O MANDARINA,
 COULANT DE XOCOLATA, GELAT DE CAFE...

Aquest Menú inclou les Aigues Minerals, els Vins de la Casa
i l'assortiment de Cafés o Similars.




PREU PER PERSONA: 27,50 € (10% IVA INCLÒS)

 

 
Benvinguts
Bienvenidos
Welcome