Local declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT
SEGLE I DESPRÉS DE CRIST

Restaurant

CALÇOTADES LES VOLTES

Especial Plats per Picar

Carta

Menú

Reserves i Horaris

On som

Contacte
Menú


De dimarts a divendres disposem de menú a 11,50 € + 10% d'iva, que va canviant.

També fem menús personalitzats per cada client segons les seves necessitats
i la mena de celebració.



* * *


MENÚ II (Tots els Migdies i Nits)

(Todos los Mediodias y Noches)

 

 PRIMERS PLATS:

                        TORRADA AMB BACALLÀ I FORMATGE GRATINADA

(Tosta de Bacalao y Queso Gratinada // Roasted Cod and Grilled Cheese)

O

FAVETES SALTEJADES AMB PERNIL DE GLÀ

 (Habitas Salteadas con Virutas de Jamón de Jabugo// Small Beans Sauteed with Ham)

O

AMANIDA DE SALMÓ AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT

 (Ensalada de Salmón con Queso de Cabra Gratinado // Smoked Salmón Salad with  Goat´s Cheese)

O

CANELÓ FARCIT D'ÀNEC I TRUFA

(Canelón Relleno de Pato y Trufa // Cannelloni Stuffed with Duck and Truffle)



 SEGONS PLATS:

 

 SALMÓ AMB SALSA DE PORROS AMB VERDURETES

(Salmón con Salsa  de Puerros // Salmon with Leek Sauce with Vegetables)

 O

 CUIXA D´ÀNEC CONFITADA AMB MERMELADA DE NABIUS

 (Muslo de Pato Confitado y Salsa de Arándanos//Duck Leg Confit with Blueberry Jam)

 O

   LLOBARRO A L´ESTIL DONOSTI AMB PATATA LAMINADA

 (Lubina la Horno al Estilo Donosti con Patata Laminada

San Sebastian-Style Sea Bass with Sliced Potato)

O

 FILET DE PORC AMB SALSA DE CABRALES

  (Solomillo de Cerdo al Cabrales// Pork Tenderloin with Cabrales Sauce)


POSTRES:

 
GELAT DE COCO, SORBET DE LLIMONA O  MANDARINA,
FLAM AMB XOCOLATA CALENTA, PASTIS DE FORMATGE...

 

 AQUEST MENÚ INCLOU LES AIGÜES MINERALS,
ELS VINS DE LA 
CASA I ELS CAFÉS O SIMILARS.

  

EL PREU PER PERSONA ÉS DE: 20 € + 10% IVA.
El precio por persona es de: 20 € + 10% IVA.



* * *



MENÚ III (Tots els Migdies i Nits)

(Todos los Mediodías y Noches)


PRIMERS PLATS:

 
TORRADA AMB  MAGRET D´ÀNEC FUMAT

 (Tosta con Magret de Pato Ahumado//Toast with Smoked Duck Magret)

O

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ AMB CREMA DE MARISC

(Pimientos de Piquillo Rellenos de Bacalao con Crema de Marisco //

Piquillo” Peppers Stuffed with Cod and Seafood Cream)

O

 MANIDA DE MELÓ MARINAT AMB GAMBES I  

  BASTONETS DE FORMATGE MANXEC

(Ensalada de Melón Marinado al Oporto con Gambas y Bastoncillos de Queso    

Manchego// Marinated Melon Salad with Prawns and “Manchego” Chesse)

O

 CABDELLS DE TUDELA AMB CARPACCIO DE PINYA, TONYINA I ENCENALLS

DE  PERNIL DE GLÀ (Cogollos de Tudela con Carpaccio de Piña, Atún y Virutas de

Jamón de Jabugo// Tudela Lettuce Hearts with Pineapple Carpaccio, Tuna and Ham)

 

SEGONS PLATS:


½ ESPATLLA DE CORDER AL FORN AMB PATATES LAMINADES

  (½ Paletilla de Cordero al Horno // ½ Roast Shoulder of Lamb)

O

  TURBOT AL FORN AMB GUARNICIÓ

 Rodaballo al Horno con Guarnición //Baked Turbot with Vegetables)

 O

 FILET DE BOU AL GUST (Rocafort, Pebre Verd o Planxa)

 (Solomillo de Buey al Gusto//Beef Tenderloin Steak-Roquefort Green Pepper or Grilled)

O

 LLENGUADO TROPICAL AMB PATATES ANGLESES

 (Lenguado Tropical con Patatas Inglesas //Tropical Sole with  English Potatoes)



POSTRES:


CREMA CATALANA, SORBET DE "MOJITO" O MANDARINA,
COULANT DE XOCOLATA, GELAT DE CROCANT AMB NESCAFÉ I COINTREAU...

Aquest Menú inclou les Aigues Minerals, els Vins de la Casa
i l'assortiment de Cafés o Similars.




EL PREU PER PERSONA ÉS DE: 25 € + 10% IVA.
El precio por persona es de: 25 € + 10% IVA.

 

Benvinguts
Bienvenidos
Welcome