Local declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT
SEGLE I DESPRÉS DE CRIST

Restaurant

CALÇOTADES LES VOLTES

Especial Plats per Picar

Carta

Menú

Reserves i Horaris

On som

Contacte
Benvinguts

 
 

El RESTAURANT LES VOLTES està situat sota mateix de tres bóvedes romanes que pertanyen al CIRC ROMÀ DE TARRAGONA amb una antigüitat datada d'uns dos mil anys. Es un dels locals més antics d'Europa i declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT.

La base principal d'aquestes bóvedes era aguantar l'estructura principal de les grades on el públic es podia asseure per gaudir d'un dels espectacles de més interés de l'época: les competicions del ginets sobre els seus carros que eren tirats pels seus cavalls. Havien de donar unes cinc o deu voltes al voltant de l'anomenada espina i el més ràpid era el vencedor.

El nostre restaurant va ser fundat l'any 1986. Fins al dia d'avui ha estat un restaurant familiar fundat per la Sra. Maria Jové i el Sr. Francesc Sas.

La cuina que podran trobar els nostres clients és bàsicament mediterrània. Plats com el rap a l'all cremat amb musclos i cloïsses, la rosta de llagostins amb calamars a la planxa, el nostre i més conegut bacallà a la mussolina d'alls amb una base d'espinacs fet al forn i moltíssims plats perque tothom trobi el plat que més pugui ser del seu gust.

També disposem de menús del dia a partir de 10 €, 21 €, i fem els menús que més s'adaptin al pressupost del client personalment.

Atentament,

la DIRECCIÓ DEL RESTAURANT LES VOLTES.


 
     


Benvinguts
Bienvenidos
Welcome